ANAHATA
HELANDE CENTRUM

Om oss

Om mig...

Jag är född och uppvuxen i Bukarest, Rumänien, i en kärleksfull familj som lärde mig vad är de sanna värdena i livet. Jag tog examen från Economic University i Bukarest och blev ekonom. Jag har jobbat som ekonom i några år och blir sedan chef för ett läkemedelsföretag.

Jag var mycket framgångsrik i vad jag gjorde, men genom åren började jag känna att något saknade, jag kunde känna att jag hade ett annat ”uppdrag” i livet och att jag hade “gåvor” som kunde hjälpa andra människor och att jag slösades bort dem. Jag lockades till alternativ medicin länge och parallellt läste jag och studerade om det, men fick aldrig modet att gå vidare, lämna jobbet och byta till ett annat fält. Då hände något i mitt liv när jag var 27 år, vilket tvingade mig att engagera mig mer och mer i helande, och jag studerade olika terapier och läkningstekniker. Det kände som att jag öppnade upp till mina gåvor och till min sanna mening, att hjälpa människor att läka och att bli medvetna av deras förmågor och deras ‘true self’.

Det tog mycket studier och en hel del insikter för att nå ett annat perspektiv och tillvägagångssätt av en person ur helhetssyn – vi är Sinne, Kropp and Ande och läkningen måste ske på alla tre nivåer. Terapeutens välbefinnande är oerhört viktigt för läkning. För att kunna hjälpa andra borde man vara harmonisk, balanserad, centrerad och helad på många nivåer. Så för att bli en ”facilitator” av andras läkning har jag gjort en hel del läkning på mig själv, upptäckt mina förmågor och läkt upp vad som behövdes att bli botad. Resan att upptäcka dig själv är en komplex och ibland inte lätt, men det är en så vacker och givande resa att göra.

Så jag fann modet att göra ändringen i mitt liv och arbetat som heltidsterapeut sedan 2006 på en medicinsk klinik och i min egen privata mottagning. Jag tror inte på en ”universell terapi” som har förmågan att läka allt och alla, jag tror att varje terapi har starka punkter som fungerar bättre på olika patienter och problem. Många kurser och certifieringar lade till mer och mer ”verktyg” till min ”läkningslåda”. Jag blev skicklig och internationell certifierad inom psykoterapi och rådgivning, Reiki, Radiant Teknik, Silva Metod, Chakra Medicine, Kristallterapi, ThetaHealing, Bowen-terapi, NST, Emmett teknik, Bars terapi, Bach blomsterterapi, essentiell oljeterapi och andra tekniker.

Jag är tacksam för de människor jag har välsignat att träffa i mitt liv och som hjälpte till att göra allt detta möjligt.

FÖRMÅNER

HUVUDVÄRK & MIGRÄN

Hjälper till huvudvärk och migrän.

KRONISK SMÄRTA & VÄRK

Hjälper till att få lättnad från smärta, ryggvärk, långvariga skador och kroniska sjukdomar samt till att förbättra flexibilitet och stabilitet.

GRAVIDITET & POSTPARTUM HÄLSA

Hjälper till graviditet relaterade-problem och postpartum hälsa.

IMUNITET & BALANS

Hjälper till att att förbättra immuniteten, balansera kroppsfunktionerna, stimulera återhämtningen och främja hälsan.

PSYKISK HÄLSA & AVSLAPPNING

Hjälper till emotionellt och mentalt välbefinnande samt till avslappning.

IDROTTSSKADOR & PRESTANDA

Förbättrar sportprestanda.

Vad säger mina patienter...

Många av oss bär saker i våra ”ryggsäckar” som tynger oss på olika sätt! Min var packad med en hel del ouppklarade separationer av olika slag. Roxana gav mig verktygen att hantera och bearbeta dessa på ett behagligt sätt. Det blev mitt första steg att komma vidare för att kunna stabilisera och få mig att känna ett lugn och harmoni i mitt liv. Via Roxanas kristaller och unika kunnande fick hon mig i balans och ett skönt lugn i min själ. Kan med det varmaste rekommendera ett besök hos Roxana på anahata – helande centrum!

Jag fick en Bowen-behandling förra veckan för att bli av med smärta i länd- och korsryggen som hindrade mig från att röra mig. Även om jag var med min 8 månader gamla dotter som drog mitt hår, klättrade på mig och kysste mig (så ingen avkoppling), det fungerade !!! Jag är FÖRVÅNAD och nej, jag tror inte att det bara var en slump, eftersom smärtan var väldigt intensiv, men särskilt för att jag inte ändrat någonting i sakerna jag gjorde och som orsakade min smärta. Jag hade inte läst så mycket om Bowen, så det finns inget själv förslag heller. Det var först nu jag började läsa. Jag är förvånad. Jag var intresserad av alternativa terapier i flera år (dvs. jag läser, studerar, försöker) men ingenting, ingenting ! haft denna effekt överlägset. Och igen: Jag är chockad över vad som hände i min kropp efter den behandling !!